Atac cu toporul într-o creșă din Brazilia: 4 copii au fost uciși, alți 4 sunt răniți

Data actualizării: Data publicării:
Atac cu toporul într-o creșă din Brazilia: 4 copii au fost uciși, alți 4 sunt răniți
Atac cu toporul într-o creșă din Brazilia: 4 copii au fost uciși, alți 4 sunt răniți. Foto: Profimedia Images

Un bărbat înarmat cu un topor a intrat miercuri într-o creșă din Blumenau, sudul Braziliei, și a omorât patru copii, potrivit BBC.

Alți patru copii cu vârsta de până la 2 ani au fost răniți și primesc îngrijiri medicale în urma atacului, a menţionat un responsabil din guvernul local din statul brazilian Santa Catarina. Unul dintre ei este în stare gravă.

Potrivit pompierilor, aproximativ 40 de copii se aflau în creșa Cantinho Bom Pastor în momentul atacului. Aceștia au adăugat că atacatorul a sărit peste un zid pentru a putea intra în grădinița privată și se pare că a atacat victimele la întâmplare.

Suspectul, un tânăr de 25 de ani, s-a predat apoi autorităţilor, a anunțat poliţia militară din Brazilia.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Guvernatorul statului Santa Catarina, unde se află Blumenau, a declarat trei zile de doliu, iar președintele Lula da Silva a transmis un mesaj de condoleanțe pe Twitter.

„Nu există durere mai mare decât cea a unei familii care își pierde copiii sau nepoții, cu atât mai mult atunci când este vorba de un act de violență împotriva unor copii nevinovați care nu se pot apăra”, a transmis președintele brazilian.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri