Atacatorul din Nashville i-ar fi spus unui vecin cu patru zile înainte de explozie că va deveni atât de faimos că nu va putea fi uitat

Data publicării:
Explozia care a avut loc în ziua de Crăciun în Nashville a fost provocată. Foto: GettyImages
Explozia care a avut loc în ziua de Crăciun în Nashville a fost provocată. Foto: GettyImages

Anchetatorii nu au aflat încă motivul atacului din oraşul Nashville, soldat cu rănirea a cel puțin opt persoane, avarierea a peste 40 de clădiri și perturbarea sistemelor de telecomunicaţii. Ei continuă audierile în încercarea de a afla ce anume l-a determinat pe Anthony Quinn Warner să recurgă la teribilul gest.

Anchetatorii l-au identificat ca suspect pe Anthony Quinn Warner, în vârstă de 63 de ani, după ce probe din ADN-ul său au fost găsite la locul deflagrației. 

Rick Laude, vecin al lui Warner din 2010, a declarat pentru CNN că a vorbit cu Warner cu patru zile înainte de explozie.

"I-am spus: <Hei, Anthony, îți va aduce Moșul ceva bun de Crăciun?> Mi-a răspuns: <Da, voi fi faimos. Voi fi atât de faimos, că Nashville nu mă va uita niciodată>".

Laude a afirmat că atunci a crezut că Warner se referă la o un lucru bun care urma să i se întâmple.

El a subliniat că, deși avusese această discuție cu Warner, nu erau prieteni. "Nu vei găsi pe nimeni în cartierul meu care să pretindă că este un prieten de-ai săi", a spus el.

Agentul FBI, Doug Korneski, a declarat că anchetatorii intervievează mai multe persoane care l-au cunoscut pe suspect în încercarea de a afla ce a dus la comiterea faptei.

"Aceste răspunsuri nu vor veni repede", a spus Korneski. "Deși este posibil să putem răspunde la unele dintre aceste întrebări ... niciunul dintre aceste răspunsuri nu va fi vreodată suficient pentru cei afectați de acest eveniment.", a conchis el.

Editor : Georgiana Marina

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri