Autoarea articolului „Cum să-ți omori soțul” a fost arestată pentru că și-a omorât soțul

Data actualizării: Data publicării:
scriitoare

O scriitoare din Oregon, SUA, care a publicat în 2011 un articol intitulat „Cum să-ți omori soțul”, a fost acuzată, în iunie 2018, că și-a omorât soțul. Trei luni mai târziu, femeia a fost arestată, scrie CNN.

Soțul lui Nancy Crampton-Brophy a fost găsit mort la serviciu, la Oregon Culinary Institute, după ce a fost împușcat. Investigația a descoperit că bărbatul în vârstă de 63 de ani ar fi fost împușcat chiar de soția lui.

Nancy Crampton-Brophy a fost acuzată de crimă și de folosirea ilegală a unei arme de foc. Cei doi erau căsătoriți de mai bine de 27 de ani, iar anchetatorii nu știu încă motivul pentru care femeia și-ar fi ucis soțul. Ea va apărea să dea explicații în fața unui judecător pe 17 septembrie.

Scriitoarea s-a făcut remarcată în 2011, când publica un articol intitulat „Cum să îți omori soțul”. „Ca scriitoare de romane de suspans, petrec foarte mult timp gândindu-mă la crime, deci mă gândesc și la procedurile urmate de poliție în aceste cazuri”, își începea Brophy articolul „Divorțurile sunt scumpe și ești sigură că vrei să îți împarți avuția la partaj?”, argumenta scriitoarea în articolul publicat pe un blog.

Printre cărțile publicate de scriitoare se numără mai multe romane despre crime, infidelitate sau tentative de crimă, toate teme obișnuite pentru scriitorii de romane polițiste.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri