Bacșișul uriaș lăsat de un vlogger unei chelnerițe, după ce a comandat doar 2 sticle de apă

Data publicării:
Vloggerul Mr Beast într-un clip publicat pe Youtube
Vloggerul MrBeast este cunoscut pe Youtube, unde are un canal cu 9 milioane de abonați. Foto: Captura Youtube

Un cunoscut vlogger de pe YouTube, al cărui canal numără peste 9 milioane de abonați, le-a făcut o surpriză chelnerilor de la un restaurant fast-food din Carolina de Nord când le-a lăsat un bacșis de 10.000 de dolari, scrie Sky News.

mr beast, bacsis, chelnerita
Vloggerul MrBeast este cunoscut pe Youtube, unde are un canal cu 9 milioane de abonați. Foto: Captura Youtube

Vloggerul cunoscut sub numele MrBeast a comandat doar două sticle de apă și a cerut un meniu, însă s-a răzgândit și a decis să nu comande nimic de mâncare. În schimb, el i-a lăsat chelneriței care l-a servit un bacșis de 10.000 de dolari.

Bret Olivario, patronul restaurantului, spune că femeia a păstrat aproape toți banii, iar o mică parte a fost împărțită cu ceilalți angajați ai localului.

„Am văzut bacșișuri mari, dar niciodată unul de 10.000 de dolari. Mi s-a părut frumos că încă mai există oameni cu suflet mare care fac lucruri bune. A fost un lucru cu care sunt convins că nu mă voi mai întâlni, e genul de situație care ți se întâmplă o dată în viață”, a spus patronul restaurantului.

Câțiva prieteni ai vloggerului ar fi rămas în local pentru a filma reacția cheneriței, însă clipul nu a fost postat pe internet până acum.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri