BBC: Povestea femeii care și-a cunoscut iubitul la 12 ani după ce a făcut un copil cu el

Data actualizării: Data publicării:
jessica share
Foto: BBC/arhivă personala

Atunci când Jessica Share a apelat la serviciile unei bănci de spermă pentru a deveni mamă, nu și-a imaginat niciodată că la 12 ani de la acel moment îl va cunoaște pe donator și va simți o atracție puternică față de acesta. Povestea femeii este unele dintre cele mai citite subiecte pe site-ul BBC.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Jessica Share a devenit mamă pentru prima dată în 2005. Trăiește în partea centrală a SUA, unde cuplurile de lesbiene nu sunt foarte comune, așa că toate femeile în relații gay pe care le cunoștea au făcut copii în relații anterioare, heterosexuale.

Inițial s-a gândit să apeleze la cumnatul iubitei ei. S-au răzgândit după ce au descoperit precedente în lege în care custodia copilului era oferită în instanță tatălui, în caz de deces. Asta pentru că judecătorii din SUA considerau că, în aceste situații,  fiind vorba despre un apropiat, donatorul poate fi considerat, din punct de vedere legal, părinte. Astfel, au fost cazuri în care copii au rămas în grija unor persoane practic necunoscute lor. Din fericire, au găsit până la urmă o bancă de spermă, unde actele pe care le semnează donatorul îl împiedică pe acesta să ceară custodia copilului.

Jessica a fost cea care a rămas însărcinată cu acest prim copil. Donatorul a fost ales să-i semene partenerei ei, devenită între timp soție. Era de înălțime și greutate medie, avea părul brunet și ondulat, studiase literatura și era fan al sportului. Nu a avut însă la dispoziție și o poză a bărbatului.

Femeia a rămas însărcinată după ce a încercat timp de șapte luni. Iar după încă nouă luni a venit pe lune Alice. „Era perfectă”, a spus Jessica. Împreună cu soția ei, au decis ca pentru următorul copil să apeleze la același donator. Sora lui Alice a venit pe lume când aceasta avea 18 luni, soția lui Jessica fiind de această dată cea care a rămas însărcinată.

Fascinate de întreg procesul, mamele au început să caute trăsături comune ale fetelor: ambele erau foarte înalte, aveau buze subțiri, ochi care arătau ca smaraldul sub apă și vocabularul foarte bogat.

Când fetele au ajuns la 1, respectiv 3 ani, soția lui Jessica a hotărât să divorțeze de aceasta. I-a spus că nu vrea să îi dezvăluie motivul și că nu există nicio cale prin care să salveze căsnicia.

Au împărțit custodia fetițelor până când Alice a împlinit 10 ani. Apoi Jessica a mai trecut printr-un moment șocant: fosta ei soție a blocat numărul de mobil al lui Alice și a întrerupt orice contact cu fosta familie. Sora lui Alice a rămas cu cea care i-a dat viața. Familia fostei soții a procedat la fel cu Alice, care se teme că nu își va mai vedea vreodată sora mai mică.

aaron long
Foto: BBC/arhiva personala

Totul s-a schimbat când Alice a împlinit 11 ani. Curioasă să își cunoască tatăl biologic, a cerut un kit ADN de Crăciun. După opt săptămâni au aflat numele: Aaron Long. Iar fetița are și un frate, pe Bryce Gallo.

Pe Aaron, Jessica l-a găsit pe site-urile de socializare, după o muncă demnă de detectiv. Locuia în Seattle, era scriitor și muzician. Semăna izbitor cu fiicele ei. Așa că i-a scris prin intermediul site-ului de testare a ADN-ului. A primit un răspuns aproape imediat. S-au împrietenit pe internet, iar Aaron i-a trimis femeii o istorie personală de 50 de pagini. Așa au aflat că au locuit ani de zile în același oraș.

Jessica a  luat legătura și cu Bryce, fratele lui Alice. Acesta i-a dezvăluit că în total a descoperit încă cinci copii de-ai lui Aaron, pe lângă fiicele ei. După câteva luni, Jessica a plecat spre Seattle împreună cu fiica ei. Acolo urma să-i cunoscă pe Aaron și Bryce, dar și pe Madi, o altă soră vitregă venită pe lume cu ajutorul lui Aaron.

Când l-a cunoscut pe tatăl biologic al fiicelor ei, Jessica era deja într-o altă relație cu un alt bărbat. Însă când aceasta s-a sfârșit, femeia s-a mutat în Seattle, lângă tatăl biologic al copiilor ei, care părea atras de ea atunci când s-au văzut prima dată. La prima întâlnire, simțea că îl cunoaște de-o viață. În vara lui 2017, locuiau deja împreună, iar Madi li s-a alăturat în scurt timp.

„Cine știe cât de mulți copii biologici are Aaron - el estimează  că ar fi în jur de 67”, și-a încheiat Jessica povestea, nu înainte să mărturisească și că tatăl biologic al lui Alice a învățat-o ce înseamnă familie cu adevărat.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri