„Bonnie și Clyde italieni”, arestați în Thailanda. Bărbatul s-a dat drept George Clooney ca să păcălească oamenii

Data publicării:
George Clooney
Foto: Guliver/ Getty Images

Un italian care își promova afacerea dându-se drept George Clooney și partenera lui au fost arestați în Thailanda, la câțiva ani după ce au fost dați în urmărire de autorități.

Francesco Galdelli, 58 de ani și Vanja Goffi, 45 de ani, erau căutați de Interpol încă din 2013, la 3 ani după ce actorul George Clooney i-a dat în judecată și a depus o mărturie împotriva lor, potrivit căreia cei doi i-au folosit numele în mod fraudulos, relatează BBC NEWS.

În țara natală, cei doi au fost acuzați de nenumărate fraude și escrocherii. Ca să scape de închisoare, „Bonnie și Clyde italieni” - așa cum au fost porecliți - au fugit din țară.

Francesco Galdelli
Foto: Poliția Thailandeză

Cei doi au fost arestați, în acest weekend, la marginea orașului Pattaya, în cadrul unei operațiuni ample a polițiștilor italieni și thailandezi.

„În timpul audierilor, Francesco a mărturisit că s-a dat drept George Clooney și și-a deschis o afacere cu haine, pentru a păcăli oamenii să-i trimită bani”, relatează agenția AFP, care citează poliția thailandeză.

Cuplul trăiește în Thailanda din 2014, potrivit autorităților. În tot acest interval, cei doi s-au întreținut vânzând online ceasuri Rolex contrafăcute.

Autoritățile au declanșat procedurile de extrădare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri