Boris Johnson face apel la populație să meargă la cinema, după ce premiera noului film James Bond a fost amânată din nou

Data actualizării: Data publicării:
Boris Johnson, invitat pe platourile de filmare ale unui film, pe vremea când era primarul Londrei.
Foto: Getty Images

Premierul Regatului Unit, Boris Johnson, îi îndeamnă pe oameni să meargă la cinema, în contextul în care gigantul cinematografic Cineworld se pregătește să închidă toate sălile de cinema din această țară dar și din Statele Unite, în contextul amânării pentru a doua oară a lansării noului film din seria James Bond, relatează BBC.

Boris Johnson spune că îi „încurajează pe oameni să meargă la cinema, să se simtă bine și să sprijine cinematografele”. Lanțul de cinematografe angajează peste 5500 de oameni în UK, însă a fost afectat puternic de amânarea mai multor blockbustere din cauza pandemiei de coronavirus. Decizia de a închide sălile de cinema vine după ce lansarea noului film din seria James Bond a fost amânată din nou.

„Am făcut tot ce ne-a stat în putere să susținem deschiderea în siguranță și sustenabilă a tuturor piețelor noastre”, a declarat directorul executiv al companiei Mooky Greidinger. El a mai spus că nu poate „sublinia suficient cât de dificilă a fost această decizie”.

„Cineworld va continua să sublinieze cu atenția situația și va comunica planurile sale viitoare pentru reînceperea activității la momentul potrivit” a concluzionat el.

Pelicula „No Time to Die”, despre care se zvonește că va fi ultimul film din seria James Bond în care personajul titular va fi interpretat de Daniel Craig este o lansare-cheie pentru cinematografe în acest an. El urma să fie lansat în luna aprilie, însă a fost amânat pentru noiembrie, iar acum a fost amânat din nou pentru anul viitor.

Editor : Adrian Dumitru

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri