Câinii lui Lady Gaga au fost găsiți. Cine ar putea primi recompensa de 500.000 de dolari

Data actualizării: Data publicării:
Lagy Gaga cu cainii
Momentul în care câinii lui Lady Gaga au fost furați a fost surprins de o cameră video de la casa unui vecin. FOTO: Profimedia Images

Cei doi buldogi francezi ai cântăreţei Lady Gaga, care au fost furaţi miercuri noapte după un atac armat în urma căruia cel care îi plimba a fost împușcat, au fost găsiți și predați poliției, scrie BBC.

Câinii sunt în siguranță și au fost înapoiați reprezentanților cântăreței, a comunicat poliția.

Detaliile despre cum au fost recuperați câinii nu sunt clare. Associated Press a relatata că buldogii francezi au fost aduși la secția de poliție din Los Angeles de o femeie, iar reprezentanții cântăreței au confirmat că sunt ai ei. Femeia nu ar fi fost implicată în atacul armat, a declarat un purtător de cuvânt al poliției.

Lady Gaga oferise o recompensă de 500.000 de dolari pentru înapoierea celor doi câini ai săi din rasa Bulldog Francez, Koji şi Gustav, furaţi în urma altercaţiei violente din Los Angeles, au precizat joi forţele de ordine şi o sursă apropiată cântăreţei, potrivit Reuters.

Momentul în care cei doi câini sunt furați, a fost surprins de camera de supraveghere de la casa unui vecin.

Lady Gaga, care se afla în Roma unde lua parte la turnarea unei pelicule în momentul furtului, nu a comentat personal pe marginea acestui subiect. Cu toate acestea, Departamentul de Poliţie din Los Angeles (LAPD) a confirmat că doi câini din rasa Bulldog Francez au fost furaţi sub ameninţarea armei de la un bărbat de 30 de ani, pe Sierra Bonita Avenue din Hollywood, miercuri seară.

Bărbatul, identificat în mai multe relatări mass-media ca fiind persoana angajată să plimbe câinii vedetei, a fost împuşcat cu un pistol semi-automat. 

Un al treilea câine, Miss Asia, a fugit şi a fost recuperat ulterior.

Câinii din rasa Bulldog Francez, cunoscuţi pentru aspectul aplatizat al botului, pot fi vânduţi deseori contra unor sume de mii de dolari pentru un exemplar şi au fost de multă vreme ţinta hoţilor întrucât sunt valoroşi şi dificil de crescut, a spus Brandi Hunter, o purtătoare de cuvânt a Asociaţiei Chinologice Americane.

 

Editor : Georgiana Marina

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri