Cântăreţul şi actorul David Cassidy, spitalizat în stare critică

Data publicării:
IEBA Conference Day 3
Foto: Guliver/GettyImages

Cântăreţul şi actorul David Cassidy, cunoscut din serialul „Partridge Family”, se află spitalizat în stare critică, după ce mai multe organe au cedat, a transmis agentul lui, JoAnne Geffen.

IEBA Conference Day 3
Foto: Guliver/GettyImages

În vârstă de 67 de ani, artistul suferă de demenţă, după cum a anunţat la începutul acestui an. Potrivit presei americane, el se află internat într-un spital din Florida de trei zile, după ce starea i s-a degradat considerabil în ultimele luni.

La BB King Blues Club&Grill din New York, unde a cântat în luna martie, el a vorbit despre boala de care suferă şi a adăugat că artita face aproape imposibil pentru el să cânte la chitară.

După ce a jucat rolul Keith Partridge în serialul „The Partridge Family”, între anii 1970 - 1974, a produs câteva albume şi a apărut în show-uri TV precum „David Cassidy - Man Undercover”, dar şi „Fantasy Island”, „The Love Boat” şi „Tales of the Unexpected.”

Tinereţea i-a fost marcată de lupta cu dependenţa de alcool şi a fost arestat de câteva ori pentru conducerea vihiculului sub influenţa băuturilor alcoolice.

În 2015, a declarat falimentul.

Sursa: News.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri