Cât a cerut un fals taximetrist din Paris pentru o cursă de la aeroport spre centru. Bărbatul a fost condamnat

Data actualizării: Data publicării:
taximetrist

Un șofer din Paris care se dădea drept taximetrist a fost condamnat la 8 luni de închisoare, după ce a cerut unui cuplu thailandez să îi plătească 247 de euro pentru o cursă de la aeroport, scrie BBC News.

Turiștii au filmat întreaga ceartă cu șoferul francez, iar clipul a devenit ulterior viral pe YouTube. O cursă cu taxiul de la aeroportul Charles de Gaulle spre centrul Parisului nu costă, de regulă, mai mult de 45-55 de euro.

Șoferul a fost găsit vinovat pentru fraudă și șantaj care a implicat amenințări. În clipul filmat de turiști, el susținea că lucrează pentru un serviciu privat de taxi, Chauffeur Privé.

Când acesta a insistat să îi fie plătiți 247 de euro pentru cursa respectivă, cei doi turiști i-au cerut să deschidă ușile din spate și să îi lase la o secție de poliție.

Ulterior, oamenii s-au oferit să îi plătească 180 de euro, însă șoferul a insistat să primească mai mult și a început să țipe la ei. „Îmi plătești 200 de euro. Îmi plătești!”, le-a spus el.

În cele din urmă, speriați, turiștii au decis să îi plătească cei 200 de euro, doar pentru a fi lăsați să covoare din mașină.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri