Câți români încap într-o furgonetă cu 9 locuri?

Data publicării:
guardia-civil-trafico

Câţi pasageri pot fi transportaţi într-o furgonetă cu nouă locuri ? Nu, nu e vorba de microbuzele din România, ci din Spania, unde un grup de cetăţeni români a reuşit să-i lase mască pe poliţiştii spanioli.

Garda civilă de trafic din Spania a observat sâmbătă o furgonetă marca Ford al cărui conducător a trecut pe roşu într-o intersecţie din apropiere de Cordoba. În momentul în care furgoneta a fost oprită, poliţiştii au observat că în acesta erau mai mulţi pasageri decât cele nouă locuri ale maşinii, relatează corespondentul Digi24 la Madrid, Ciprian Bălțoiu.

În afară de şofer, două persoane se aflau pe locurile din faţă, iar pe celelalte două banchete din maşină - cu capacitate totală de 6 locuri -  se aflau nu mai puţin de 14 persoane. În plus, în zona de transport bagaje ale furgonetei mai erau 10 persoane.

Prin urmare, un total de 27 de persoane într-o furgonetă cu doar 9 locuri!

Surpriza poliţiştilor a fost extremă când au descoperit că între cei 27 se aflau doar trei copii.

Imediat conducătorul furgonetei şi proprietarul acesteia - care se află între cei 27 - au fost reţinuţi pentru încălcarea flagrantă a regulilor de circulaţie şi pentru punerea în pericol a vieţii celor din maşină.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri