Căutarea bonei de 21 de ani, dispărută după atacurile de la Londra, s-a încheiat tragic

Data actualizării: Data publicării:
sara zelenak

O tânără din Australia, care lucra ca babysitter în Marea Britanie, se numără printre victimele atacului terorist de pe London Bridge, a anunțat mama fetei, potrivit The Telegraph.

Fotografia Sarei Zelenak a apărut la toate posturile de televiziune, după ce a fost dată dispărută în urma atacului, iar familia a făcut eforturi disperate pentru a o găsi.

Mama tinerei, care a zburat în până la Londra, sperând că își va găsi fiica în viață, a anunțat pe Facebook că Sara este una dintre cele șapte victime decedate în urma atacului: "Sara Zelenak este printre cei morți, i-au găsit trupul și au făcut testele ADN. Vă mulțumim tuturor pentru dragostea pe care ne-ați trimis-o și pentru sprijinul vostru".

Tânăra în vârstă de 21 de ani se afla în oraș alăuri de o prietenă, pentru a sărbători faptul că își găsise o nouă slujbă. Fata ar fi trebuit în acea seară să stea cu copilul familiei pentru care lucra, însă bunica acestuia s-a oferit să aibă grijă de nepotul ei, așa că Sara a avut seara liberă și a ieșit în oraș.

În haosul creat de cei trei atacatori pe London Bridge și în Borough Market, Sara s-a pierdut de prietena cu care ieșise în oraș.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri