Caz misterios: un bărbat a coborât din avion și în câteva ore a fost răpit, bătut și lovit de un camion

Data actualizării: Data publicării:
84519686_10157556698281185_790658738519277568_o
Sursa: NSW Police Force/ Facebook

Poliția australiană cere ajutorul publicului pentru a stabili ce s-a întâmplat cu un bărbat, după ce acesta a coborât dintr-un avion și a plecat de la aeroport la volanul mașinii sale, iar apoi într-un interval scurt a fost răpit, legat de scaun și bătut, apoi a murit lovit de un camion, informează CNN.

Anthony Stott, un profesor din Brisbane angajat la Colegiul luteran St. Peters din statul Queensland, a fost lovit de un camion luni dimineață pe autostrada M1, în apropiere de Cudgera Creek, un oraș din statul New South Wales.

Poliția sosită la locul faptei l-a găsit pe Stott mort și l-au transportat pe șoferul de camion la spital pentru teste.

Detectivii care investighează cazul au vorbit cu o femeie de 38 de ani și un bărbat de 46 de ani de la o fermă din apropiere. Au verificat proprietatea și au găsit mai multe obiecte, printre care un cuțit aruncat într-un iar, apoi i-au arestat și acuzat de răpire.

Poliția din New South Wales a anunțat că bănuiește că bărbatul și femeia l-au răpit pe profesorul de 43 de ani și l-au legat de un scaun. Aceștia urmează să ajungă în fața unui judecător lunea viitoare.

Oamenii legii cer ajutorul publicului pentru a stabili ce s-a întâmplat exact după ce Anthony Stott a coborât din avion. Bărbatul a aterizat pe aeoportul din Brisbane, venind din Peru, duminică la 2 după-amiaza. A plecat la volanul mașinii sale, iar autovehiculul a fost găsit abandonat pe autostrada M1 după 12 ore. Stott a fost lovit de camion 5 ore mai târziu.

În acest interval de 5 ore, poliția crede că bărbatul a fost reținut, legat și bătut. Nu este clar cum a ajuns la fermă și de ce a fost eliberat sau cum a evadat.

Editor web: Vlad Mironescu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri