Cazul femeii dispărute în timp ce participa la o videoconferință. Poliția caută un nou martor-cheie, văzut pe camerele de supraveghere

Data actualizării: Data publicării:
Nicola Bulley
Nicola Bulley a dispărut în 27 ianuarie. Foto: Poliția din Lancashire

Poliția britanică face apel la un nou potențial martor-cheie să se prezinte pentru a da eventuale detalii în cazul femeii care a dispărut acum 6 zile, în timp ce își plimba câinele. Polițiștii au găsit telefonul Nicolei Bulley pe o bancă, conectat încă la o videoconferință de lucru, dar nu au nicio idee ce s-ar fi putut întâmpla cu femeia, relatează The Independent.

Femeia de 45 de ani, mamă a doi copii, a dispărut vinerea trecută, pe malul râului Wyre în St Michael’s on Wyre, în Lancashire. A fost găsit doar câinele ei și, de asemenea, telefonul cu apelul video încă activ.

Poliția spune că în acest moment nu există nimic care să sugereze vreo implicare a unei terțe părți în dispariția lui Bulley.

Polițiștii din Lancashire au făcut apel la o femeie surprinsă de camerele de supraveghere despre care crede că se afla în zonă la momentul în care Bulley a fost văzută ultima dată.

„Subliniem că femeia este căutată ca martor și nimic mai mult”, a spus poliția.

Martora purta o haină roșie, cu glugă de blană, pantaloni de culoare deschisă și o căciulă deschisă la culoare. Avea cu ea un câine mic și alb.

Este al doilea martor la care fac apel polițiștii. Aceștia cred că un bărbat în vârstă de aproximativ 70 de ani, alb, cu înălțime de 1,80 m, bine făcut, care plimba un câine alb și pufos, se afla de asemenea în zonă în perioada în care Bulley a dispărut.

Nicola Bulley a fost văzută ultima dată vineri dimineață, în jurul orei 9:20. Își lăsase două fiice, în vârstă de șase și nouă ani, la școala locală din sat, apoi a plecat la plimbare cu câinele.

Telefonul ei a fost găsit pe o bancă din parcul din apropiere, împreună cu lesa câinelui, de o altă persoană care ieșise cu câinele la plimbare. Telefonul era conectat la o videoconferință de muncă.

Ben Pociecha, directorul agenției de credite ipotecare la care lucrează Bulley, a spus că femeia s-a conectat la videoconferință vineri la ora 9:01, în ziua în care a dispărut. La 08.53 îi trimisese un e-mail șefului ei.

Se pare că era pe mute și nu avea camera pornită. Asculta în timp ce își plimba câinele”, a spus el.

La videoconferință au participat o mulțime de oameni. Poliția investighează totul,” a adăugat Pociecha.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri