Cazul Gabby Petito: Logodnicul tinerei a mărturisit, înainte să se sinucidă, că el este cel care a omorât-o

Data publicării:
Gabby Petito
Gabby Petito alături de Brian Laundrie, într-o fotografie distribuită de poliția din North Port, Florida. Sursa foto: Profimedia Images

Înainte să își ia viața, Brian Laundrie, lodognicul Gabby Petito, a mărturisit într-un carnețel că el este responsabil pentru moartea tinerei. Notițele au fost găsite lângă rămășițele sale, într-o zonă sălbatică din Florida.

Rămășițele umane ale lui Laundrie au fost descoperite pe 20 octombrie lângă rezervația Carlton din North Porth, Florida. Alături se mai aflau un rucsac ce îi aparținea tânărului de 23 de ani, dar și un carnet de notițe.

„O examinare a caietului a scos la iveală declarații scrise ale domnului Laundrie care revendică responsabilitatea pentru moartea doamnei Petito”, a declarat vineri FBI, care a anunțat încheierea investigației asupra cazului, scrie Insider.

Cum dispărut Gabby Petito

Gabby Petito și Brian Laundrie porniseră în luna iulie într-o excursie prin țară, însă pe 1 septembrie tânărul s-a întors la locuința lor din Florida, la volanul mașinii tinerei, dar fără ea. El nu a luat legătură cu poliția sau familia lui Gabby Petito după ce s-a întors.

În data de 10 septembrie, familia tinerei a dat-o dispărută. Brian Laundrie și-a anunțat familia că pleacă într-o excursie pe 14 septembrie și nu s-a mai întors, iar autoritățile din Florida au început căutarea lui într-o rezervație naturală.

Gabby Petito a fost găsită pe 20 septembrie într-un parc natural din statul Wyoming, iar medicul legist a stabilit că a fost strangulată. Tânara era moartă deja de câteva săptămâni când i-a fost găsit trupul, în apropierea unui parc național pe care cuplul în vizitase, a declarat medicul legist Brent Blue.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri