Ce a făcut prinţul William, în secret, în timpul carantinei

Data publicării:
Printul william

Prinţul William a mărturisit că a fost voluntar secret la o linie de consiliere psihologică în timpul carantinei. Prinţul a lansat mai multe campanii de conştientizare a problemelor de sănătate mintală, potrivit Mediafax.

Prinţul William este un promotor al campaniilor pentru sănătate mintală, încurajând oamenii să vorbească deschis despre aceste probleme. Dar probabil nimeni nu s-a aşteptat să răspundă la o linie de consiliere psihologică. Şi, totuşi, exact asta a făcut, în secret, ducele de Cambridge în timpul carantinei: a ajutat oameni care s-au luptat cu probleme mintale din cauza carantinei impuse în contextul epidemiei de coronavirus.

William a lansat anul trecut, împreună cu soţia sa, o linie de consiliere psihologică disponibilă non stop, unde şi ducesa Catherine a fost voluntar, potrivit unui comunicat oficial.

Anul trecut, prinţul William a vorbit foarte deschis despre pierderea mamei sale, prinţesa Diana, pentru un documentar despre sănătatea mintală. Prinţul a spus atunci că bărbaţii nu ar trebui să se ruşineze să vorbeacă despre acest tip de probleme.

De asemenea, în 2018, el a lansat un site dedicat imbunătăţirii sănătăţii mintale a angajaţilor.

Editor web: Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri