Ce părere are Phenianul despre „Fire and Fury”, cartea anti-Trump care a provocat un scandal în SUA

Data actualizării: Data publicării:
f and f

Cartea lui Michael Wolff despre președintele Statelor Unite – „Fire and Fury: inside the Trump White House” –, vândută la câteva zile de la lansare în 29.000 de exemplare, a ajuns și în Coreea Nord.

Ziarului Partidului Muncitorilor de la Phenian, Rodong Sinmun, organul oficial de propagandă a regimului lui Kim Jong-un, a comentat într-un articol aparția cărții despre Donald Trump.

„Cartea anti-Trump face ocolul lumii, iar Trump este umilit masiv la nivel mondial”, se arată într-un comentariu din Rodong Sinmun, informează The New York Times.

CITIȚI ȘI: Dezvăluiri de proporții: Trump nu voia să câștige alegerile. Melania a plâns de furie la anunțul rezultatelor

Dezvăluirile celui care a fost cândva cel mai apropiat colaborator al lui Donald Trump au fost pulicate într-o carte scrisă de un cunoscut jurnalist american, Michael Wolff.

CITIȚI ȘI: Cine este Michael Wolff, autorul care a provocat „focul şi furia” lui Trump

În aceasta, Steve Bannon povesteşte că actualul preşedinte nu credea, în cursul campaniei, că el chiar va ajunge la Casa Albă şi se temea de responsabilitate. De altfel, soţia lui, Melania, ar fi plâns de furie când a aflat că a câştigat alegerile.

Cartea semnată de jurnalistul care a scris și biografia lui Rupert Murdoch se bazează pe interviuri cu foşti şi actuali colaboratori ai liderului american.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri