Ce reacție au avut părinții lui Emmanuel Macron când au aflat de relația lui cu Brigitte

Data actualizării: Data publicării:
Emmanuel și Brigitte Macron
Emmanuel și Brigitte Macron FOTO: Getty Images

Președintele Franței, Emmanuel Macron, a fost invitatul emisiunii „Les Rencontres du Papotin” a canalului France 2 și a răspuns fără rezerve și cu umor la întrebările neașteptate pe care i le-au adresat jurnaliștii amatori, care suferă de tulburări autiste, înclusiv la cele legate de relația cu Brigitte Macron și de reacția pe care au avut-o părinții lui când au aflat.

Președintele a primit întrebări despre familia lui, prieteni, politică, situația din Ucraina și chiar despre bani. Chiar la începutul programului unul din reporterii amatori l-a întrebat: „Ai bani mulți?”. Răspunsul președintelui a fost: „Am avut mai mulţi înainte de a fi la Elysée!”, relatează Le Figaro.

Macron a trebuit să răspundă și la unele întrebări mai delicate, despre dragoste. Întrebat fiind „de ce nu este posibil ca un pacient să se îndrăgostească de cel care îl îngrijește?”, el a răspuns: „Cred că principiul iubirii este că orice este posibil. Nu prea alegi dragostea, ţi se întâmplă.”

Apoi un tânăr i-a întins o foaie de hârtie scrisă de mână care a fost citită de Emmanuel Macron și pe care scria: „El este Preşedintele, trebuie să dea exemplu şi să nu se căsătorească cu profesorul său”. Zâmbind, Macron a spus: „Când eşti îndrăgostit, nu alegi. Şi apoi, ea a fost profesoara mea de teatru, aşa că nu e același lucru".

Președintele Franței a fost întrebat și cum au reacţionat părinţii lui când au aflat de relaţia cu Brigitte: „Rău, e normal. Cred că întotdeauna îţi imaginezi pentru copiii tăi un fel de viaţă de un anumit standard şi când se întâmplă ceva care nu corespunde tiparului tău, nu eşti neapărat confortabil şi părinţii tăi, la început, sunt îngrijoraţi pentru tine. A fost un amestec din toate şi mie mi-a dublat dorinţa de a-mi urma calea”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În vârstă de 69 de ani, Brigitte Macron este cu 25 de ani mai în vârstă decât președintele Franței. I-a fost profesoară de teatru în liceu și au început o relație pe când el avea 18 ani, iar ea era căsătorită și avea 3 copiii. Ulterior a divorțat, s-a mutat la Paris pentru a fi împreună cu iubitul ei mai tânăr, iar în 2007 s-au căsătorit.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri