Cel mai stupid jaf. Păgubitul a chemat hoţii să îl mai jefuiască o dată şi ei au revenit

Data actualizării: Data publicării:
jaf belgia
Şase tineri, unii dintre ei înarmaţi, au atacat un magazin cu ţigări electronice. Mai în glumă, mai în serios, proprietarul le-a sugerat să revină mai pe seară, FOTO: digi24

Jaf absurd, la sfârşitul săptămânii trecute, în Belgia. Şase tineri, unii dintre ei înarmaţi, au atacat un magazin cu ţigări electronice. Mai în glumă, mai în serios, proprietarul le-a sugerat să revină mai pe seară, când "lovitura" urma să fie mult mai mare. Hoţii l-au crezut pe cuvânt şi s-au întors. Doar că, în loc de pradă, patronul le pregătise o surpriză.

Sâmbătă după-amiază, la trei şi jumătate, în tutungeria lui Didier de lângă Charleroi au intrat şase tineri. Doi dintre ei i-au arătat, de sub geci, armele. Bărbatul a înţeles imediat că este vorba despre un jaf, aşa că nu a opus rezistenţă şi i-a lăsat să ia tot ce au vrut. Dar şi-a asumat şi un risc şi anume să îi cheme din nou în magazinul său.

Didier - proprietarul magazinului: „Le-am zis clar, că nu la ora 15 jefuim, pe mine la 18.30 trebuie să mă jefuiţi. Acum îmi iei 1000 de euro, atunci o să iei poate mai mult.”

Convins că hoţii se vor întoarce, patronul magazinului a anunţat poliţia, dar nimeni nu credea că tâlharii vor reveni la locul faptei.

Poliţiştii nu au ignorat însă flerul bărbatului şi s-au pregătit să-i întâmpine. Hoţii au ajuns însă mai devreme decât ora stabilită.

Didier - proprietarul magazinului: „Am ieşit din birou şi i-am spus: trebuie să îţi iei un ceas, ora 18.30 nu e 17.30. Valea!”

La scurt timp tâlharii s-au întors. La capătul unei zile atât de agitate, patronul şi-a pierdut calmul, iar atacatorii au bănuit că ceva nu este în regulă, drept pentru care au rupt-o la fugă. Unul singur a fost prins în magazin.

Didier - proprietarul magazinului: „Poliţiştii ies din birou, îl aruncă la pământ şi pe urmă au loc arestările”.

Doar tâlharul prins în magazin a fost arestat, în vreme ce complicii lui au fost audiaţi. Patronul se teme acum de posibile repercusiuni. Mai ales că, după ce i-a mai trecut din curaj, şi-a dat seama şi cât de mult a riscat.

Didier - proprietarul magazinului: „De fapt, pentru aceeaşi pagubă, aş fi putut să încasez un glonţ”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri