Cel puțin 2 oameni au murit și mai mulți au fost răniți într-un atac armat în centrul Tel Avivului

Data actualizării: Data publicării:
Cel puțin 2 oameni au murit și mai mulți au fost răniți într-un atac armat în centrul Tel Avivului
Cel puțin 2 oameni au murit și mai mulți au fost răniți într-un atac armat în centrul Tel Avivului. Foto: Profimedia

Cel puțin două persoane au murit și mai multe au fost grav rănite într-un atac armat produs joi în centrul orașului Tel Aviv, cel mai recent din mai multe atacuri în care au fost ucise 13 persoane în ultima lună, informează Reuters.

Un oficial al unui spital israelian a declarat că două persoane au fost ucise. Serviciul de ambulanță Magen David Adom a declarat că a transportat la spital șase persoane cu răni grave.

Poliția, care îl caută pe atacator, le-a spus locuitorilor să rămână în casă.

"Un terorist a deschis focul de la mică distanță și apoi a fugit pe jos. Mai multe persoane sunt rănite", a declarat purtătorul de cuvânt al poliției, Eli Levy, la postul de televiziune Canal 13, scrie Mediafax. "Nu vă părăsiți casele. Nu scoateți capul pe fereastră. Nu vă apropiați de balcoane", a spus el.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Imaginile de televiziune au arătat ofițeri înarmați alergând pe strada Dizengoff, o stradă comercială importantă, și pe străzi secundare mai mici, încercând să dea de urma atacatorului.

Acesta este cel de-al patrulea atac terorist grav pe care Israelul l-a suferit în ultimele săptămâni. Săptămâna trecută, un terorist a împuşcat şi ucis cinci persoane în oraşul Bnei Brak. Înainte de aceasta, doi terorişti islamişti au împuşcat şi ucis doi israelieni în oraşul Hadera. În Be'er Sheva, un terorist a înjunghiat şi a ucis patru israelieni. Ierusalimul a fost, de asemenea, scena mai multor atacuri, scrie TPS Israel.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri