Charles Manson, transferat de urgență din penitenciar la spital

Data publicării:
charles manson

Charles Manson, liderul cultului „Manson Family”, care și-a îndemnat adepții în anii '60 să comită crime îngrozitoare, a fost dus de urgență la spital, potrivit Reuters și Los Angeles Times.

Manson, în vârstă de 83 de ani, se află într-un spital din Bakersfield, California, și nu există deocamdată informații clare despre starea sa. Un purtător de cuvânt al penitenciarului în care Charles Manson își execută pedeapsa a refuzat să comenteze motivele pentru care deținutul a fost spitalizat.

Manson execută o pedeapsă cu închisoare pe viață și este închis de mai bine de 45 de ani în penitenciarul Cocoran, din California. El a fost condamnat pentru orchestrarea, în anii '60, a unor crime în masă. Manson a format grupul cunoscut sub numele de „Manson Family”, apoi și-a pus adepții să ucidă șapte persoane. Procurorii au concluzionat că Manson încerca astfel să pornească un „război rasial”.

Printre victimele adepților lui Charles Manson s-a numărat și actrița Sharon Tate, soția regizorului Roman Polanski, care a fost ucisă cu sânge rece în propria casă, alături de invitații săi, deși era însărcinată în șapte luni. Ea a fost înjunghiată de 16 ori de adepții lui Manson.

Manson a mai ajuns la spital și în luna ianuarie, din cauza „unei probleme grave de sănătate”, după cum au anunțat atunci autoritățile.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri