Video Cinci oameni, printre care un polițist, împușcați mortal de un fost luptător în Afganistan. Atacatorul s-a sinucis

Data publicării:
ancheta dupa atentat
Cinci oameni printre care un polițist au fost împușcați mortal. Foto: Captură Video YouTube

Atacul a avut loc în Estul Georgiei, în orașul Sagarejo, în noaptea de joi spre vineri. Un bărbat a deschis focul de la balconul unui apartament și a împușcat patru vecini și un polițist. Niciunul dintre ei nu a supraviețuit, informează Reuters.Trăgătorul s-ar fi sinucis folosind o grenadă.

Ministerul de Interne al Georgiei a informat că atacatorul are 49 de ani și a fost membru al Forțelor Armate ale Georgiei în perioada 2006-2021 și a servit și în Afganistan.

Motivul acestor violenţe nu este clar. Potrivit anchetei, atacatorul a tras mai multe focuri de armă din balconul unui apartament dintr-un bloc de locuințe.

„Învinuitul a deschis focul și în direcția angajaților Ministerului Afacerilor Interne , iar unul dintre ei a fost ucis.

La locul incidentului au fost mobilizate echipe suplimentare de poliție, precum și o unitate specială a Ministerului Afacerilor Interne. La sosirea lor, inculpatul s-a sinucis cu o armă de foc.

''Au fost mobilizate echipe suplimentare de poliţie la locul incidentului, precum şi o unitate specială a Ministerului Afacerilor Interne. Până la sosirea lor, se presupune că persoana în cauză s-a sinucis cu o armă de foc'', a menţionat ministerul.

Ancheta se desfășoară în temeiul articolului 109, paragraful „L”, articolul 236 partea a III-a din Codul penal al Georgiei, care se referă la omorul premeditat săvârșit în circumstanțe agravante și la cumpărarea, depozitarea și purtarea ilegală a armelor de foc și a muniției”, potrivit informațiilor comunicate de ministerul de Interne georgian.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : D.D.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri