Cine este bărbatul arestat în cazul celui mai grav accident rutier din ultimul deceniu din SUA

Data publicării:
nauman hussain

Unul dintre liderii companiei căreia îi aparținea limuzina implicată în cel mai grav accident rutier din SUA în ultimul deceniu, incident în care toți cei 17 pasageri, șoferul și doi pietoni au fost uciși pe loc, a fost arestat, anunță CBS News.

Citește și: Cel mai grav accident rutier al deceniului în SUA. Mesajul înfiorător trimis de o pasageră înainte de incidentul fatal

Nauman Hussain, în vârstă de 28 de ani, a fost eliberat pe cauțiune, la scurt timp după ce a fost arestat și a pledat nevinovat, însă este acuzat de omor prin neglijență și riscă să ajungă în spatele gratiilor.

Aceasta nu este însă prima dată când bărbatul este acuzat că a încălcat legea. În 2014, el a fost condamnat că a încercat să facă schimb de identitate cu fratele său, care s-a urcat la volan având permisul suspendat. Dacă va fi condamnat pentru moartea celor 20 de oameni, Hussain riscă până la patru ani de închisoare cu executare.

Bărbatul se aștepta să fie căutat de polițiști și își făcuse deja bagajele, cel mai probabil pentru a fugi, când a fost arestat.

Compania Prestige Limo, cea care a furnizat limuzina implicată în accident, era deținută de tatăl lui Nauman Hussain. Acesta nu se află însă în țară și nu a fost pus sub acuzare, deocamdată.

Ancheta care a urmat după accidentul teribil produs săptămâna trecută, în nordul statului New York, a dezvăluit probleme grave la limuzina care, spune guvernatorul statului, nu avea inspecția tehnică în regulă și „nu ar fi trebuit sub nicio formă să circule pe șosele”.

Într-o curbă, șoferul nu ar mai fi putut controla autovehiculul, care a lovit doi pietoni și s-a izbit violent de un copac.

Pasagerii se îndreptau spre o zi de naștere, iar cu doar 20 de minute înainte de accident, o tânără aflată în limuzină i-a trimis un mesaj unei prietene în care îi spunea că mașina este într-o stare jalnică și că motorul scoate sunete asurzitoare.

 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri