Cine este Rob Goldstone, misteriosul impresar care ar fi aranjat întâlnirea Trump Jr. - Natalia Veselnițkaia

Data publicării:
gold

Rob Golstone este numele intermediarului care ar fi aranjat o presupusă întâlnire dintre Donald Trump Jr. și avocata rusă Natalia Veselnițkaia, ce ar fi trebuit să se ocupe de furnizarea unor materiale dăunătoare despre Hillary Clinton în alegerile prezidențiale din SUA.

BBC a relizat un instantaneu biografic al misteriosului Rob Goldstone.

Născut în Manchester și cunoscut în lumea PR-ului din industria muzicală, Goldstone a lucrat ca jurnalist la mai multe cotidiene și posturi de radio din Londra. Mass-media din Marea Britanie îl descrie drept un fost jurnalist de scandal.

În prezent, acesta conduce o companie de PR, „Oui 2 Entertainment”, care a furnizat servicii pentru organizatorii concursului Miss Universe, deținut cândva de președintele SUA, Donald Trump.

Michael Jackson, BB King sau Richard Branson sunt câteva dintre numele grele care au trecut prin biroul lui Rob Goldstone, scrie BBC.

Pozele de pe internet îl recomandă pe Goldstone ca pe un personaj excentric.

În agenda de impresar a britanicului apare, printre alte nume, și cel al starului pop din Rusia – Emin Agalarov, al cărui tată, Aras, este un dezvoltator imobiliar din Moscova și fost partener de afaceri al lui Donald Trump.

Aras Agalarov avea în plan construirea unor Trump Towers în capitala Rusiei, proiect care nu s-a materializat. Forbes estimează averea omului de afaceri la 1,9 miliarde de dolari.

În 2013, Donald Trump a apărut într-un videoclip al lui Emin Agalarov alături de concurente Miss Universe din acel an, când concursul s-a ținut în Moscova.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri