Video Cine este Stefania, muza piesei câștigătoare de la Eurovision?

Data actualizării: Data publicării:
oameni care se bucura cu steaguri ucrainene
Kalush Orchestra din Ucraina a câștigat Eurovision 2022 Foto: Profimedia Images

„Stefania” a fost piesa câștigătoare la Eurovision 2022, iar solistul trupei Kalush Orchestra, Oleg Psiuk, a dezvăluit că a compus melodia fiind inspirat chiar de mama sa, căreia îi spunea foarte rar în copilărie că o iubește.

Orchestra Kalush a câștigat Eurovisionul cu melodia „Stefania”, despre dorul de casă, pe un val de solidaritate cu ucrainenii care se confruntă cu ororile războiului.

Solistul Oleg Psiuk a fost inspirat chiar de mama sa, căreia a povestit că îi spunea foarte rar în copilărie că o iubește.

Prin Eurovision, trupa a devenit celebră. La fel și Ștefania.

„Am tot citit comentarii la unele dintre clipurile video și unul dintre le era: Unde o pot găsi pe Stefania? Nu am făcut legătura cu mine, nu m-aș fi gândit că piesa este scrisă pentru mine. Am crezut că se referea la prietena lui Sașa, Oleksandra, și că a inversat numele. Sașa mi-a spus apoi că a scris acest cântec pentru mine”, a afirmat mama solistului Oleg Psiuk.

Ștefania este vânzătoare și visa pentru fiul ei la o carieră în IT, însă acum spune că este mândră că a devenit artist.

A fost felicitată și de prima doamnă a Ucrainei pentru reușita fiului ei. Cu modestie, povestește că acum este recunoscută când merge la piață, așa că trebuie să poarte o pălărie neagră pentru a nu fi recunoscută pe stradă.

„M-am dus la piaţă ca să mă uit la ceva, și o femeie îmi spune: Doamna Stefania, mama vedetei. Putem să ne fotografiem cu dumneavoastră? Eu spun: Fotografiați-vă, dar nu ştiu dacă vă trebuie. Altceva ar fi fost dacă v-aţi fi fotografiat cu fiul meu”, a povestit Stefania.

 

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri