Cine este tânăra împușcată în cap într-un pub de lângă Liverpool, unde petrecea Ajunul Crăciunului cu prietenii

Data actualizării: Data publicării:
tânăra împușcată în cap într-un pub de lângă Liverpool, unde petrecea Ajunul Crăciunului cu prietenii
Tânăra împușcată în cap într-un pub de lângă Liverpool petrecea Ajunul Crăciunului cu prietenii. Foto: Facebook

Femeia care a fost împușcată mortal într-un pub din Marea Britanie, în Ajunul Crăciunului a fost identificată de poliție. Este vorba despre Elle Edwards, o tânără de 26 de ani, relatează Sky News.

Edwards sărbătorea Crăciunul împreună cu sora și prietenii ei când a fost împușcată în cap la Lighthouse Inn din Wallasey, aproape de miezul nopții, de un bărbat înarmat care a început să tragă în clienții pub-ului.

Polițiștii nu cred că Edwards a fost ținta atacului armat, în care alți patru oameni au fost răniți, unul dintre ei grav. Poliția încă îl caută pe bărbatul înarmat.

Angajații de la locul de muncă al tinerei, salonul de înfrumusețare Nova Studio, a spus că „au rămas fără cuvinte” după moartea ei.

„Raiul a primit cel mai frumos înger. Suntem cu toții zdrobiți, ne gândim la toată familia ta, Elle”, se arată într-o postare pe Instagram.

Familia și prietenii tinerei au adus astăzi flori la locul ataculuiy, conduși de tatăl lui Elle, Tim Edwards. Familia este „devastată” și „neconsolată”, au spus polițiștii.

Poliţia din Merseyside a informat că a primit un apel la Lighthouse Inn din Wallasey Village, sâmbătă, în jurul orei locale 11:50 pm, după ce s-au tras mai multe focuri de armă.

„Această anchetă se află în stadiu incipient şi înţelegem că este un incident de-a dreptul şocant şi dureros care s-a întâmplat chiar în Ajunul Crăciunului într-un loc foarte aglomerat, plin de tineri”, a declarat detectivul David McCaughrean.

Poliția a luat probe şi a audiat martori, în încercarea de a stabili ce anume s-a întâmplat şi pentru a lua măsuri. McCaughrean a rugat persoanele care au fost martore la incident sau care au înregistrări video din timpul atacului să contacteze autorităţile.

„Credem că atacatorul a părăsit parcarea barului la bordul unui vehicul închis la culoare imediat după atac şi suntem foarte interesaţi să fim contactaţi imediat de oricine a văzut cele întâmplate”, a mai spus oficialul britanic.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri