Ciolacu, după înjurăturile TNL la adresa PSD: Mi s-a propus să trimitem flori la toate mamele liderilor peneliști

Data publicării:
marcel ciolacu si nicolae ciuca
Președintele PSD, Marcel Ciolacu și premierul și președintele PNL, Nicolae Ciucă. Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Șeful PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, marți, la Antena 3, că i s-a propus de către liderul tinerilor PSD să trimită flori mamelor de lideri PNL, ca răspuns la înjurăturile la adresa PSD pe care tinerii liberali le-au strigat la școala de vară a PNL. Ciolacu a mărturisit și că premierul Ciucă a fost „afectat de situație” și că „își cerea chiar dânsul scuze”. 

„Întotdeauna există vârfuri. Președintele tinerilor pesediști mi-a propus, astăzi, după apariția acestor imagini să trimită flori la toate mamele liderilor peneliști, atât de la nivel central cât și din țară. Mi se pare un răspuns corect din partea președintelui și-l felicit pentru această propunre.

Astfel de lucruri nu duc la o construcție, afectează, e normal. Afectează în primul rând emoțional o coaliție. E un derapaj. M-aș fi așteptat la niște scuze publice, nu neapărat față de pesediști, a conducerii PNL, ci pentru doamnele care au primit aceste injurii. Vom depăși și acest moment. Nu înseamnă că întoarcem și celălalt obraz, dar este evident că în interior, acolo, e ceva ce nu funcționează.

Am avut o discuție cu domnul Ciucă și nu vă ascund sub nicio formă că, la primele imagini, era foarte afectat de întâmplări. Își cerea chiar dânsul scuze, lucru care nu era cazul, că nu a comis dânsul ceva. Nu cred că se simte confortabil nici în acest moment. Avem niște crize suprapuse de gestionat, cred că foarte mulți dintre români, la fel ca și mine, ne-am pus speranțele în această coaliție să încercăm să depășim cât mai ușor această perioadă și cred că trebuie să continuăm această guvernare cel puțin până în anul 2024.

Cred că conducere PNL ar trebui să ia niște măsuri pentru ca astfel de lucruri să nu se mai întâmple”, a spus Marcel Ciolacu la Antena 3.

Editor : Adrian Dumitru

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri