Sari la conținut

Comportamentul bizar din închisoare al autorului masacrului din SUA: „Râde în hohote, chicotește și zâmbește”

Nikolas Cruz, adolescentul care a ucis 17 elevi la o școală din Florida, după ce i-a împușcat cu o armă semiautomată, ar avea un comportament bizar în închisoarea în care este ținut în detenție în izolare. Mai mulți martori au declarat că acesta „râde și chicotește” în timpul nopții și că în timpul zilei este liniștit și are grijă de imaginea lui, relatează New York Post.

Nikolas Cruz

@Guliver/GettyImages

Observațiile aparțin unor paznici ai centrului de detenție Broward County Jail, care spun că adolescentul în vârstă de 19 ani se comportă bizar și dă semne de instabilitate. „A părut să izbucnească în râs în timp ce era vizitat de avocatul său, la ora 18:48, apoi mai târziu, la 19:10”, se arată într-un raport.

Alți paznici îl descriu pe Cruz drept „aranjat”, „calm și tăcut” și spun despre el că „acultă ordinele, vorbește încet și puțin, răspunde la întrebări și pare mai încet în mișcări decât ar fi normal”.

Cruz a fost închis într-o celulă privată, deoarece este un deținut mediatizat, iar autoritățile vor să evite ca acesta să fie ucis în închisoare.

În timpul unei alte vizite a avocatului, Cruz a părut să fie „coerent” în discuție, însă a „zâmbit și chicotit” tot timpul.

În raport este indicat și faptul că acesta a avut insomnii în datele de 21, 22 și 24 februarie.

„Este neliniștit, se întoarce de pe o parte pe alta în pat și se holbează la tavan” - aceasta este observația făcută de doi dintre paznici.

În unele zile, adolescentul evită contactul vizual și se uită în jos, „se holbează în gol”, dar „gândește logic”. De asemenea, Nikolas Cruz a cerut să i se aducă o Biblie, pe care o citește înainte de culcare, în fiecare seară, au mai notat paznicii.

Pe aceeași temă