Contabilul unei bănci din Germania a furat peste 700.000 de euro pentru iubitul său român: Mi-era frică să nu îl pierd

Data actualizării: Data publicării:
jurgen
Foto: Bild/Stefanie Keber

Un contabil angajat la o bancă din Stuttgart este acuzat că a furat 725.000 de euro din conturile clienților, pentru a-l face fericit pe iubitul său român. Germanul a fost însă prins, iar acum riscă ani grei de închisoare, dacă va fi găsit vinovat, relatează publicația Bild.

jurgen
Foto: Bild/Stefanie Keber

Hans Jurgen a recunoscut, în fața anchetatorilor, că a furat peste 700.000 de euro din conturile clienților băncii și a încercat să își justifice fapta spunând că a fost un gest disperat pentru a-și păstra iubitul român.

Jurgen, în vârstă de 48 de ani, pusese la cale o schemă prin care sifona banii din conturi: sumele erau transferate din conturile inactive spre contul privat al bărbatului.

„Din senin, îmi puteam permite orice. A fost ca un vis”, a spus Jurgen.

Contabilul le-a povestit anchetatorilor că era disperat să nu fie părăsit de iubitul lui român: „Mi-era frică să nu îl pierd. Mi-e rușine de ceea ce am făcut și îmi voi reproșa asta pentru tot restul vieții”, a declarat el.

De aceea, el a folosit banii pentru a-și răsfăța iubitul cu vacanțe scumpe în insulele Maldive, cu mașini de lux, operații estetice și seri petrecute într-un club de gay din oraș.

Bărbatul riscă acum până la patru ani de închisoare pentru escrocheria pe care a pus-o la cale.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri