Crimă ca în filme la Paris. Mai multe genți pline cu carne și oase de om au fost descoperite într-un parc celebru din capitala Franței

Data publicării:
Polițiștii investighează un caz de crimă în parcul Buttes-Chaumont din Paris
Polițiștii parizieni au găsit capul secționat al victimei ascuns la capătul unei linii de cale ferată dezafectată care trece prin parc. Foto: Profimedia Images

Poliția din Paris investighează moartea unei femei care a fost găsită dezmembrată și decapitată într-un parc în care s-au turnat mai multe filme polițiste, informează Evening Standard.

Parcul Buttes-Chaumont a fost închis marți după ce au fost descoperite cel puțin două genți pline cu carne și oase provenite de la o persoană din „Europa sau Africa de Nord”.

„Prima geantă a fost găsită luni într-o zonă din parc în care administratorii parcului aruncau deșeurile”, a spus o sursă citată de Evening Stadard, care a luat parte la investigație. „Era ascunsă sub o grămadă de frunze, iar înăuntru era o secțiune a corpului tăiată de sub piept și până la genunchi”.

Până marți, polițiștii au găsit și capul femeii ascuns la capătul unei linii de cale ferată dezafectată care trece prin parc.

linie cale ferată parc Paris
Linia de cale ferată dezafectată la capătul căreia polițiștii au găsit capul victimei. Foto: Profimedia Images

Detectivii au stabilit că femeia purta blugi albaștri, dar nu au putut să determine încă vârsta, înălțimea sau greutatea victimei.

Procurorii parizieni au confirmat că a fost demarată o anchetă pentru investigarea crimei, iar un purtător de cuvânt a spus: „Cadavrul nu era în stare de putrefacție, ceea ce pare să ateste o moarte recentă”.

Parcul în care a fost găsită victima a fost cândva locul în care erau expuși infractorii după ce erau spânzurați

Dealul pe care se află parcul Buttes-Chaumont a fost folosit timp de trei secole, până în 1760, pentru expunerea trupurilor infractorilor spânzurați.

A fost transformat într-un parc în 1860 și acum este plin de monumente romantice. Aici au fost turnate filme precum Contractul din Marseille (1974) și Cadavrul ucigaș (1913).

Parcul Buttes-Chaumont din Paris
Parcul Buttes-Chaumont se află în Arondismentul 19 din Paris. Foto: Profimedia Images

Descoperirea părților dezmembrate ale victimei vine la patru luni după răpirea și uciderea unei fete de 12 ani în apropiere de Buttes-Chaumont. Trupul neînsuflețit al Lolei Daviet a fost descoperit în luna octombrie a anului trecut îndesat într-o valiză pe una dintre străzile adiacente parcului.

Fata a fost agresată sexual și ucisă după ce a ieșit de la școală într-o crimă descrisă la acea vreme de președintele Emmanuel Macron drept „răutate pură”.

Editor : Raul Nețoiu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri