Video&Foto Disneyland din Shanghai, redeschis cu măști și fără focuri de artificii. Biletele au fost epuizate în câteva minute

Data actualizării: Data publicării:
Disneyland Imposes Social Distancing Measures In Shanghai Amid The Coronavirus Pandemic
FOTO: Getty Images

După trei luni de pauză, Walt Disney Company a redeschis cel mai mare parc de distracţii al său din Asia, cel din Shanghai. Luni, Shanghai Disney Resort şi-a deschis porţile la 30% din capacitate și cu reguli de distanţare socială şi măsuri de securitate publică stricte.

Disneyland Imposes Social Distancing Measures In Shanghai Amid The Coronavirus Pandemic
Disneyland Imposes Social Distancing Measures In Shanghai Amid The Coronavirus Pandemic

Galerie FOTO: Getty Images - Photo by Hu Chengwei

Primul grup de 200 de vizitatori norocoşi au fost lăsaţi să intre în parcul de distracţii la ora locală obişnuită, 9.30. Vizitatorii au intrat în baza orelor tipărite pe bilete.

Biletete au fost puse în vânzare săptămâna trecută şi s-au epuizat în câteva minute, potrivit The Hollywood Reporter.

La puţin timp după redeschidere, a avut loc o scurtă ceremonie cu toate personajele simbol al parcului, inclusiv Mickey Mouse, Duffy, supereroii Marvel, prinţesele Disney, personajele Toy Story şi Star Wars.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

30% din capacitatea parcului se traduce prin aproximativ 24.000 de vizitatori, iar decizia a fost luată pentru a putea fi respectate măsurile de securitate sanitară, scrie Mediafax. Printre acestea se numără păstrarea unei distanţe sociale în cazul cozilor, purtarea măştilor de protecţie facială, curăţarea frecventă a parcului şi măsurarea temperaturii corporală a vizitatorilor la intrare. Vizitatorii nu vor putea face tradiţionalele fotografi alături de personajele Disney.

De aproape o lună, în China nu au mai fost înregistrate decese din cauza COVID-19, maladia provocată de coronavirusul apărut chiar în această ţară.

Vineri, autorităţile chineze au emis o serie de măsuri potrivit cărora anumite locuri de divertisment, precum parcuri, atracţii turistice, muzee şi cinematografe pot fi redeschide dacă pot limita numărul de vizitatori, pentru a evita răspândirea virusului.

Parcurile Disney din Hong Kong, Japonia, Europa şi SUA rămân închise.

Redactare G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri