Cum s-a ferit V. Putin de cele 5 tentative de asasinat: "Am vorbit cu Fidel Castro despre asta"

Data actualizării: Data publicării:
vladimir putin conferinta_kremlinru

Președintele rus Vladimir Putin este subiectul unei noi serii de documentare, în cadrul căruia a fost intervievat de jurnalistul Oliver Stone. "The Putin Interviews" vor fi difuzate de postul de televiziune CBS.

Documentarul include peste 36 de ore de interviu cu liderul rus, care discută despre o varietate de teme, de la spionajul internațional, până la tentativele de asasinat asupra sa, relatează Fortune.com.

Oliver Stone amintește de cinci tentative de asasinat asupra lui Putin, menționând că Fidel Castro a avut peste 50 și îl întreabă pe președintele rus cum a reușit să se ferească de astfel de asalturi:

"Am vorbit cu Fidel Castro despre asta. Și mi-a spus: Știi de ce sunt încă în viață? L-am întrebat de ce. Pentru că mă ocup personal de securitatea mea. Îmi fac treaba, ofițerii de securitate își fac treaba lor și se descurcă bine. Am încredere în echipa mea de securitate. Pentru că întotdeauna, într-o tentativă de asasinat, se va încerca infiltrarea printre ofițerii președintelui. Știi ce se spune în Rusia: oamenii al căror destin este să fie spânzurați nu se vor îneca", spune Vladimir Putin.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri