Cum se apără Elon Musk în fața instanței, acuzat că și-a încălcat îndatoririle la Tesla: „Cred că sunt destul de amuzant”

Data publicării:
elon musk
Elon Musk. Foto: Profimedia Images

Elon Musk a ajuns în fața instanței, luni, într-un proces în care este acuzat că a achiziționat prin Tesla, pe o sumă mare de bani, o companie la care chiar el era cel mai mare investitor, SolarCity. CEO-ul Tesla se apără spunând că este „amuzant” și că se folosește de simțul său al umorului pentru a obține publicitate gratuită pentru compania sa, relatează Bloomberg.

CEO-ul Tesla a depus mărturie sub jurământ în fața instanței într-un proces legat de achiziția controversată, în 2016, a companiei SolarCity, prin Tesla. Musk spune că se folosește de simțul umorului pentru a genera publicitate gratuită pentru companie.

El s-a referit la faptul că s-a proclamat „Technoking” la începutul acestui an ca exemplu – „Am un simț al umorului dezvoltat. Cred că sunt destul de amuzant”.

„Dacă îi distrăm pe oameni, atunci ei vor scrie despre noi și nu va mai trebui să mai cheltuim bani pe reclamă, ceea ce reduce și prețul mașinilor noastre”, a spus Musk.

Elon Musk a vorbit despre umorul său ca răspuns la o întrebare a avocatului acuzării care îi reprezintă pe acționarii care îl acuză că și-a încălcat îndatoririle atunci când a achiziționat SolarCity, o companie la care el însuși era cel mai mare investitor, cu 2 miliarde de dolari.

Editor : Adrian Dumitru

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri