Cursă aeriană București - Seul? O nouă companie low-cost vrea să intre în România

Data publicării:
Seul, Coreea de Sud
Foto: Shutterstock

România ar putea avea o nouă rută spre Asia, mai exact o cursă București-Seul, operata de compania aeriană low-cost sud-coreeană Jin Air. Potrivit declarațiilor CEO-ului Jung-ho Choi și citate de Airlines Travel, ruta ar putea fi introdusă din 2020.

Seul, Coreea de Sud
Foto: Shutterstock

Zilele trecute, oficialii Jin Air au ținut o conferință de presă la Seul, Coreea de Sud, prin intermediul căreia au anunțat o expansiune spre Europa Centrală și de Est.

Conform publicației online budflyer.blog.hu, printre destinațiile vizate se află și București. Ruta Seul – București ar putea fi deschisă începând cu 2020, iar zborurile ar putea fi operate cu aeronave de tipul Beoing 777-200ER. Tot din 2020, este luată în calcul și ruta Seul – Belgrad.

Numărul turiștilor români, care aleg să călătorească spre Asia, crește de la an la an. Ar fi cea mai mare expansiune a operatorului sud-coreean după 2015, când au lansat zborurile pe ruta Seul – Honolulu.

Jin Air este divizia low-cost a Hanjin Group, care deține și Korean Air. În prezent, compania aeriană din Coreea de Sud operează zboruri scurte, medii și lungi spre China, Vietnam, Japonia, Thailanda, Taiwan, Malaezia, Filipine, Statele Unie și Australia.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri