Descoperire dramatică în cazul avionului dispărut, în care se afla Emiliano Sala

Data actualizării: Data publicării:
emiliano sala

Echipele de intervenție care caută avionul dispărut deasupra Canalului Mânecii, în care se afla fotbalistul Emiliano Sala, au descoperit două perne de scaun care provin cel mai probabil de la aeronavă, anunță Sky News.

Cele două perne au fost găsite pe o plajă din apropiere de Surtainville, în Normandia, la est de locul în care avionul în care se afla Emiliano Sala a dispărut de pe radare, pe 21 ianuarie 2019.

Căutarea oficială a avionului a fost încheiată joi, dar sâmbătă o echipă privată de salvare a pornit din nou în căutarea aeronavei.

„După o analiză preliminară am ajuns la concluzia că, cel mai probabil, aceste perne sunt de la avionul dispărut”, au precizat oficialii Diviziei pentru Investigarea Accidentelor Aviatice.

Descoperirea a dus la reluarea căutărilor oficiale, care vor avea loc pe o rază de 4 mile nautice, sub apă.

„Din cauza condițiilor meteo, ne așteptăm să putem începe căutările subacvatice la finalul acestei săptămâni. Căutările vor dura trei zile. Se vor folosi sonare și echipamente speciale pentru a încerca să determinăm locul în care se află epava avionului dispărut. Dacă epava va fi găsită, vom folosi un echipament controlat de la distanță pentru a o analiza sub apă”, au mai adăugat oficialii.

Citește și: Ultimul mesaj trimis de fotbalistul Emiliano Sala: "Sunt într-un avion care pare să se dezintegreze. Tată, cât de speriat sunt!"

 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri