Descoperirea neașteptată făcută de un agent de securitate când scana bagajul unui pasager. Și proprietarul a fost surprins

Data publicării:
bagaje pe aeroport
Bagaj în aeroport. FOTO: Profimedia Images

Un agent de securitate de pe cel mai mare aeroport din New York a făcut o descoperire neașteptată când a scanat bagajul de cală al unui pasager: în valiză era o pisică vie, au spus autoritățile aeroportuare, citate de NBC News.

Proprietarul bagajului avea bilet la un zbor spre Florida.

„Pisica nu aparținea persoanei cu valiza, ci altcuiva din locuința sa”, a spus purtătoarea de cuvânt a agenției de securitate a aeroportului, Lisa Farbstein, pentru NBC News.

Bagajul marcat a fost luat deoparte, iar pisica a fost salvată înainte să ajungă în cala de marfă presurizată a avionului.

Pasagerul „a lăsat să se înțeleagă” că pisica a văzut valiza deschisă și a sărit înăuntru fără ca el să o vadă, a adăugat Farbstein.

Valizele deschise sunt un magnet pentru feline.

„Cred că par un pat pentru pisici. Pisicilor le plac spațiile cu bariere în jurul lor”, a spus Katherine Houpt, profesoară la Universitatea Cornell și expertă în comportamentul animalelor.

„Și probabil că are mirosul a proprietarului. S-ar putea să nu vrea neapărat să-l împiedice pe acel proprietar să plece, dar poate cel puțin vor să semnaleze asfel stresul despărțirii”, a adăugat ea.


Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri