Video Dezbaterea televizată dintre Liz Truss și Rishi Sunak a fost întreruptă după ce moderatoarea a leșinat în direct

Data actualizării: Data publicării:
Liz Truss and Rushi Sunak with host TalkTV Political Editor Kate McCann at TalkTV's Ealing Studios
Liz Truss și Rushi Sunak în timpul emisiunii moderate de realizatoarea TalkTV, Kate McCann (centru). Foto: Profimedia

Dezbaterea de marți dintre cei doi candidați pentru funcția de viitor prim-ministru al Marii Britanii, Liz Truss și Rishi Sunak, a fost întreruptă după doar 30 de minute, pentru că moderatoarei i s-a făcut rău și a leșinat în studio.

Dezbaterea, găzduită de Talk TV și de publicația The Sun și transmisă live, s-a întrerupt imediat după ce s-a auzit un zgomot puternic, în timp ce Lizz Truss privea vizibil îngrijorată.

„O, Dumnezeule!”, a exclamat ministrul de Externe Lizz Truss, potrivit Reuters

Potrivit The Sun, transmisia a fost întreruptă pentru că moderatoarei Talk TV, Kate McCann, i s-a făcut rău și a leșinat în fața celor doi candidați.

„Kate McCann a leșinat în direct și, deși se simte bine, medicii au sfătuit-o să nu continue dezbaterea. Ne cerem scuze publicului nostru”, a transmis un purtător de cuvânt al News UK, corporația media care deține tabloidul The Sun.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Rishi Sunak și Liz Truss sunt finaliștii care se luptă pentru șefia Partidului Conservator și a guvernului Marii Britanii.

Partidul urmează să aleagă viitorul președinte și premier într-un scrutin final al cărui rezultat va fi anunțat în septembrie. Aproximativ 200.000 de membri ai partidului vor alege câştigătorul dintre Sunak și Truss printr-un vot prin corespondenţă. Rezultatul urmează a fi anunţat pe 5 septembrie.

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri