Decizia luată în cazul profesoarei care le-a spus elevilor de clasa I că Moș Crăciun nu există

Data actualizării: Data publicării:
mos craciun la mall

Profesoara din New Jersey care le-a spus copiilor de clasa I că Moș Crăciun nu există nu va mai preda la școala respectivă, anunță BBC News.

Conducerea școlii a declarat că profesoara a mai distrus două mituri în fața elevilor săi: cel al Zânei Măseluță și al Iepurașului de Paște.

Femeia nu va mai putea lucra în nicio școală din districtul respectiv. Identitatea profesoarei nu a fost făcută publică, iar directorul școlii s-a declarat dezamăgit de acest incident.

Mama unui copil spune că profesoara „s-a dezlănțuit total în clasă”, după ce i-a întrebat pe elevi ce sărbătoare urmează, iar un copil a răspuns „Crăciunul”. Femeia le-a spus copiilor că Moș Crăciun nu există și că, de fapt, părinții cumpără cadouri și le pun sub brad. „Le-a distrus copiilor toate speranțele. Fiica mea este cel mai mare fan al Crăciunului”, spune mama elevei.

Apoi, profesoara le-a explicat celor mici că renii nu zboară, iar elfii, ajutoarele de nădejde ale Moșului, nu sunt reali. Acum, ea a fost dată afară din instituția de învățământ și nu se va mai putea angaja ca profesoară în districtul din New Jersey.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri