Dezvăluiri neașteptate în cazul actorului de la Hollywood bătut cu bestialitate pe stradă. Bărbatul și-ar fi înscenat atacul

Data publicării:
Actorul Jussie Smollett
Foto: Guliver/Getty Images

Actorul Jussie Smollett, cunoscut pentru rolul din serialul „Empire”, a reclamat, la începutul lunii, că a fost victima unui atac brutal și că agresorii i-ar fi legat o funie de gât și l-ar fi lovit în repetate rânduri. Însă noi informații descoperite de poliția din Chicago indică faptul că actorul ar fi înscenat totul și i-ar fi plătit pe agresori, relatează CNN.

Actorul Jussie Smollett
Foto: Guliver/Getty Images

Jussie Smollett a negat, într-un comunicat de presă, că el ar fi orchestrat atacul. Cei doi suspecți au fost arestați miercuri, însă eliberați vineri, după ce poliția din Chicago a anunțat noi descoperiri în acest caz.

Bârbații, doi frați, sunt dispuși să coopereze cu anchetatorii și le-ar fi spus acestora că actorul i-a plătit pentru a înscena atacul.

Jussie Smollet a declarat că a fost victima unui atac brutal pe 29 ianuarie, când doi bărbați au început să strige insulte homofobe și rasiste, apoi i-au legat o funie de gât, au turnat pe el o substanță necunoscută și l-au bătut.

„Din postura de victimă care a cooperat cu poliția în această investigație, Jussie Smollett este înfuriat și devastat de relatările recente conform cărora i-ar fi cunoscut pe atacatori și că ar fi fost implicat în înscenarea unei agresiuni”, a transmis purtătorul de cuvânt al actorului.

Jussie Smollett spune că cei care l-au atacat au făcut referire și la sloganul de campanie electorală al lui Donald Trump, „Make America Great Again”.

 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri