Dialog ireal între un militar rus rănit și un soldat ucrainean: „Ascultă, te rog, omoară-mă!”. „Dobitocule, ai terminat-o cu viața”

Data actualizării: Data publicării:
rus
Militar rus rănit pe frontul din Ucraina. Foto: Captură Twitter/Knukli

O înregistrare video de pe frontul din Ucraina prezintă un dialog extrem de dur purtat între un militar ucrainean și un soldat rus rănit, cu piciorul strivit și blocat între o mașină blindată și un zid.

Un grup de militari ucraineni descoperă un militar rus rămas blocat între o mașină blindată scoasă din luptă și un perete. Rusul, grav rănit îl roagă pe cel mai apropiat soldat ucrainean să-l omoare. Ucraineanul trage cu Kalașnikovul un foc de la mică distanță, ratând intenționat, după care îl înjură pe soldatul rus în timp ce încearcă să-l scoată din dărâmături.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Înregistrarea dialogului:

Militarul ucrainean: Cine a aruncat grenada? Ai noștri? Unde sunt, după colț? De ce nu vin? Pregătește aruncătorul de grenade. Pune mitraliera în poziție. Încotro au plecat? Încolo? (observă militarul rus blocat) Dobitocule... Ce p... mea? Ai terminat-o cu viața, nu mai ai mult... O să-ți tăiem piciorul în curând. Băieți, trebuie să vină unul dintre voi să mă acopere din grădină.

Militarul rus: Ascultă, te rog, ucide-mă.

Militarul ucrainean: Nicio problemă.

Ucraineanul trage un foc de armă deasupra capului rusului de la mică distanță, ratând intenționat.

Militar ucrainean (către rus): Te-ai speriat? (către alt militar din grupă): Urcă acolo și acoperă-mă. (Către rus): Boule, nu suntem ca voi, nenorociților. Unde ți-e arma? De unde ești?

Militarul rus: Din Kastrama. Sunt doctor

Militarul ucrainean: Ce fel de doctor ești tu? De ce ai venit să omori oameni?

Militarul rus: N-am ucis pe nimeni. Sunt doctor, în p... mea!

Militarul ucrainean: E prins între transportor și perete, nu poate fi scos până nu retragem transportorul, are un picior sfărâmat.

Militarul rus: Sunt doctor, sunt doctor...

Militarul ucrainean: Dacă erai doctor, n-ai fi venit niciodată să ucizi.

Militarul rus: N-am ucis niciun civil

Militarul ucrainean: Nu-mi spune povești, te afli pe o mașină blindată și ești înarmat.

Militarul rus: Doar arătam drumul.

Militarul ucrainean: O, da, fix drumul îl arătai.

Editor : M.L.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri