Discursul delirant al propagandei ruse intră într-o nouă etapă: "Sânge pe tot ecranul și deasupra titlul: Bucha, film de lung metraj"

Data actualizării: Data publicării:
discutie la televiziunea din rusia

Rușii ar trebui să nu mai nege că au comis masacre în Ucraina, ci să sperie Occidentul cu ele - este o nouă idee a propagandiștilor ruși care și-a făcut loc la o emisiune intitulată "Rusia frumoasă". Un corespondent de război spune că rușii nu ar trebui să-și mai facă griji că europenii îi percep ca pe niște măcelari, pentru că așa le vor ști de frică.

Anatoli Kuzicev, prezentator Russia Today: "Sânge pe tot ecranul și deasupra titlul: Bucha, film de lung metraj. Eu înțeleg că toate acestea sunt mizerii, porcării, deșeuri intelectuale și culturale, dar mă gândesc cu groază că ele vor impresiona și că va exista un consens total asupra celor petrecute la Bucea.
Cum putem să trecem peste Bucha? Ce trebuie să facem să câștigăm?"

Vladen Tatarski, corespondent de război: "Permite-mi să te întrerup. Trebuie să folosim atuurile inamicului împotriva lui. Unui german care se uită la Bucha, văzând ecranul plin de sânge, i se va declanșa memoria genetică."

Oksana Boiko, prezentatoare Russia Today: "Un german se va putea uita la televizor doar dacă mai are electricitate".

Vladen Tatarski, corespondent de război: "Își va aminti ce îi povesteau bunicii. Ar trebui să plusăm și să spunem: Da, ăștia suntem noi! Temeți-vă de noi, băieți! Vreți să ne vedeți în felul ăsta? Vă arătăm și mai mult! Lasă-i să le fie frică de noi!"

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri