Sari la conținut

Doi frați români, condamnați la câte 12 ani de închisoare în Marea Britanie

Doi frați români au fost condamnați la câte 12 ani de închisoare, după ce au violat și jefuit o femeie din Londra, la un an după ce fuseseră eliberați dintr-o închisoare din Franța. Cei doi au fost condamnați în trecut pentru o faptă similară, relatează Daily Mail.

Ovidiu și Andrei Mămăligă, în vârstă de 30, respectiv 28 de ani, au atacat-o pe femeie în luna mai, au violat-o și i-au furat banii, telefonul mobil și bijuteriile. Ei au fost condamnați acum la câte 12 ani de închisoare, fără posibilitatea de a fi eliberați mai devreme de 8 ani.

Cei doi au intrat în vorbă cu femeia în vârstă de 40 de ani chiar în fața casei sale și i-au cerut să îi lase să meargă până la toaletă. Când britanica a refuzat, cei doi au atacat-o, au legat-o cu niște șireturi și au violat-o. „A fost un atac sexual îngrozitor, comis de doi frați care sunt un pericol pentru femei și care merită să stea după gratii. Victima a fost prietenoasă și a stat de vorbă cu ei la început, însă nu avea nicio idee despre intențiile lor oribile”, a declarat Tim Desai, un detectiv al poliției metropolitane.

Potrivit acestuia, femeia „a rămas traumatizată de ceea ce s-a întâmplat”, dar a avut puterea de a merge la poliție și de a depune plângere împotriva celor doi.