Doi frați români, condamnați la câte 12 ani de închisoare în Marea Britanie

Data publicării:
mamaliga

Doi frați români au fost condamnați la câte 12 ani de închisoare, după ce au violat și jefuit o femeie din Londra, la un an după ce fuseseră eliberați dintr-o închisoare din Franța. Cei doi au fost condamnați în trecut pentru o faptă similară, relatează Daily Mail.

Ovidiu și Andrei Mămăligă, în vârstă de 30, respectiv 28 de ani, au atacat-o pe femeie în luna mai, au violat-o și i-au furat banii, telefonul mobil și bijuteriile. Ei au fost condamnați acum la câte 12 ani de închisoare, fără posibilitatea de a fi eliberați mai devreme de 8 ani.

Cei doi au intrat în vorbă cu femeia în vârstă de 40 de ani chiar în fața casei sale și i-au cerut să îi lase să meargă până la toaletă. Când britanica a refuzat, cei doi au atacat-o, au legat-o cu niște șireturi și au violat-o. „A fost un atac sexual îngrozitor, comis de doi frați care sunt un pericol pentru femei și care merită să stea după gratii. Victima a fost prietenoasă și a stat de vorbă cu ei la început, însă nu avea nicio idee despre intențiile lor oribile”, a declarat Tim Desai, un detectiv al poliției metropolitane.

Potrivit acestuia, femeia „a rămas traumatizată de ceea ce s-a întâmplat”, dar a avut puterea de a merge la poliție și de a depune plângere împotriva celor doi.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri