Doi oameni au murit și mai mulți au fost răniți într-un incendiu provocat de o pizza flambată la un restaurant din Madrid

Data actualizării: Data publicării:
incendiu restaurant madrid
Doi oameni au murit și mai mulți au fost răniți într-un incendiu provocat de o pizza flambată la un restaurant din Madrid. Foto: Profimedia

Doi oameni au murit și alți 12 au fost răniți într-un incendiu care ar fi fost provocat de un chelner care a flambat o pizza, scrie The Guardian. Incidentul a avut loc într-un restaurant din Madrid.

Unul dintre morți era un angajat al restaurantului, iar celălalt un client, a anunțat primarul orașului, José Luis Martínez-Almeida. Acesta a declarat că o altă persoană se află în stare critică la spital, iar alte cinci au fost grav rănite.

Potrivit acestuia, incendiul ar fi fost declanșat atunci când un chelner a flambat o pizza, iar flăcările au cuprins florile de plastic care decorau tavanul și pereții unității.

Martorii au povestit pentru El País că oaspătarul a turnat alcool peste vas și i-a dat foc. Chelnerul „avea farfuria în flăcări într-o mână și pistolul de flambat în cealaltă. A trecut pe lângă o coloană cu plante în jurul ei și în câteva secunde a ars totul”.

Pompierii au sosit rapid la locul incendiului, deoarece stația lor se afla la doar câteva sute de metri de restaurant, a spus primarul. „Incendiul a fost stins la mai puțin de 10 minute după ce s-a dat alarma.”

„Dacă ar fi durat încă patru sau cinci minute, ar fi fost mai multe victime din cauza flăcărilor și a fumului”, a spus primarul.

Poliția a demarat o anchetă.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri