Donald Trump a acceptat nominalizarea pentru un nou mandat la Casa Albă: "Joe Biden va fi groparul măreţiei Americii"

Data publicării:
Donald Trump sustine un discurs în prima zi a Convenției Naționale a Partidului Republican, din Charlotte, Carolina de Nord.
Președintele SUA, Donald Trump. Foto: Guliver / Getty Images

Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, a acceptat joi seară, în grădinile Casei Albe, nominalizarea drept candidat al Partidului Republican pentru un nou mandat la Casa Albă.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"Compatrioţii mei, în această seară, cu inima plină de recunoştinţă şi un optimism fără limită, accept această nominalizare pentru preşedinţia Statelor Unite", a declarat Donald Trump, în prezenţa a mii de invitaţi, care au ignorat distanţarea socială, după un discurs al fiicei şi consilierei sale, Ivanka Trump, potrivit Agerpres.

În timpul discursului, liderul de la Casa Albă a afirmat că rivalul său democrat la prezidenţiale, Joe Biden, va fi groparul "măreţiei Americii".

Potrivit candidatului Partidului Republican, alegerile de la 3 noiembrie se vor juca între "visul american" şi un "program socialist de distrugere a destinului preţios" al Statelor Unite.

Editor: Cristina Iancu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri