Video Donald Trump a făcut un tur de circuit la Daytona cu „Bestia”. După ce a dat startul, cursa a fost amânată

Data actualizării: Data publicării:
trump dyatona
Foto: Captură video/Bloomberg

Președintele amercian, Donald Trump, a mers duminică pe circuitul de la Daytona, Florida, unde a dat startul cursei NASCAR, după ce a făcut un tur de pistă în limuzina prezidențială, cunoscută și sub numele de „Bestia”. Cursa a fost însă amânată, la scurt timp după momentul electoral al lui Donald Trump, din cauza condițiilor meteo.

Trump a aterizat lângă Speedway International Daytona, de unde a fost condus mai apoi, în limuzina prezidențială cunoscută sub numele de „Bestia”, direct pe circuit. După ce a transmis câteva mesaje piloților, Trump a dat stratul cursei.

La scurt timp, cursa a fost însă amânată, din cauza vremii ploioase.

Donald Trump a profitat de acest moment pentru a bifa un eveniment de campanie, într-un stat în care în 2016 a câștigat în fața candidatului democrat Hillary Clinton. Trump are în Florida mai multe terenuri de golf și o casă care acum este considerată reședința sa principală.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor: Robert Kiss

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri