Donald Trump, despre candidatura pentru Casa Albă. "Foarte, foarte, foarte probabil o voi face din nou. Pregătiţi-vă!"

Data actualizării: Data publicării:
Donald Trump în Sioux City, Iowa
Donald Trump în SIOUX CITY, 3 Noiembrie, anunță ca proabil va candida din nou pentru Casa Albă. Foto: Profimedia Images

Donald Trump se pregătește să își lanseze cea de-a treia candidatura la președinția SUA în perioada următoare. Consilierii lui Trump au dezvăluit că acesta va face marele anunț înainte de Ziua Recunoștineți care are loc pe 24 noiembrie. În timpul unui miting in Sioux City, Iowa Trump a spus: "Foarte, foarte, foarte probabil o voi face din nou. Pregătiţi-vă!”, scrie BBC.

Trump a vorbit la primul dintre cele patru mitinguri la care a participat în ultimele cinci zile, în timp ce face campanie pentru candidații republicani pentru alegerile de la jumătatea mandatului care vor avea loc săptămâna viitoare, pe 8 noiembrie.

Joi seară, Donald Trump a spus din nou in timpul mitingului că a pierdut în 2020 din cauza fraudei electorale pe scară largă.

„Am câștigat de două ori și am făcut mult mai bine a doua oară decât prima, obținând milioane de voturi mai multe în 2020 decât am primit în 2016.

„Și, la fel, obținem de departe mai multe voturi decât orice președinte în exercițiu din istoria țării noastre.

„Și acum, pentru a face țara noastră de succes, sigură și glorioasă, foarte, foarte, foarte probabil o voi face din nou”.

„Foarte curând. Pregateste-te!", a spus el mulțimii, scrie BBC.

În 2020, Trump a câștigat mai multe voturi, 72 de milioane, la cea de-a doua candidatură pentru Casa Albă, dar a pierdut totuși în fața lui Joe Biden, votat de 81 de milioane de americani.

Editor : D.D.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri