Donald Trump e dispus să-și pună propria avere la bătaie pentru a câştiga alegerile

Data publicării:
Donald Trump, presedintele SUA, poarta o sapca cu sloganul Make America Great Again
Donald Trump, purtând o șapcă cu sloganul Make America Great Again. Foto: Instagram

Preşedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a anunțat că este gata să cheltuiască din fondurile personale în campania sa dacă acest lucru se va dovedi indispensabil pe ultima sută de metri, scrie Agerpres.

"Dacă va fi necesar, o voi face", a declarat Trump, întrebat despre acest lucru de jurnalişti înainte de a se îmbarca la bordul Air Force One cu destinaţia Florida.

"Avem mult mai mulţi bani decât ultima dată pentru ultimele două luni", a dat el asigurări.

"Dar dacă vom avea nevoie de mai mulţi, voi contribui personal cum am făcut-o cu prilejul alegerilor primare din 2016 (...), când am băgat mulţi bani", a adăugat Trump.

"Trebuie neapărat să câştigăm", a adăugat magnatul imobiliarelor, care a refuzat mereu să-şi publice declaraţiile de impozitare şi a cărui avere personală este înconjurată de mister. "Joe (Biden) nu are forţa, nu are capacităţile mentale" necesare, a mai afirmat miliardarul republican.

Puţin mai devreme, locatarul de la Casa Albă a apărat importantele cheltuieli angajate de echipa sa de campanie în primăvară şi la începutul verii, în pofida sondajelor în continuare nefavorabile cu opt săptămâni înainte de scrutin.

"Echipa mea de campanie a cheltuit mulţi bani la început pentru a contracara ştirile false şi dezinformarea privind modul în care am gestionat virusul chinezesc", a postat el pe Twitter.

Editor: Cristina Iancu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri