Donald Trump JR, criticat pentru un mesaj postat după atacul de la Londra

Data actualizării: Data publicării:
trump jr

Miercuri după-amiază un ofițer de poliție a fost înjunghiat mortal de către un atacator în fața Parlamentului Britanic. Atacatorul a intrat cu un SUV  într-un grup de oameni aflați pe podul Westminster, omorând o femeie și rănind cel puțin alți zece oameni. Printre răniți se numără și trei adolescenți francezi aflați într-o excursie prin Londra, dar și doi români.

trump jr
Donald Trump JR, foto Twitter

Donald Trump JR, fiul cel mare al lui Donald Trump a pus pe jar internetul după ce a ales să distribuie pe pagina sa un articol scris în urmă cu șapte luni de către fostul  primar al  Londrei, Sadiq Khan, cu titlul: „Atacurile teroriste sunt parte din marile orașe”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Cred că glumești” a fost reacția lui Trump Jr. la spusele celui care a fost primarul Londrei în septembrie 2016, atunci când a fost scris articolul. Mesajul pe care voia să-l transmită Sadiq Khan era pentru londonezi, aceștia erau preveniți la vremea respectivă asupra pericolelor care îi pândesc pe toți cetățenii orașelor mari. De asemenea, primarul a povestit pentru Evening Standard, publicație din Londra, că a avut „foarte multe nopți pline de anxietate după ce a aflat despre atacul din New York, iar Londra trebuie(trebuia, n.red.) să se pregătească și ea pentru astfel de atacuri”.

Faptul că Trump Jr. a ales să publice un articol vechi de șapte luni, fără să-i verifice și să-i analizeze  conținutul, i-a adus acestuia o mulțime de critici.

„Ne ajută cu ceva  ceea ce ai postat? Ai citit în întregime articolul înainte să ataci spusele primarului? ” Este una dintre reacțiile celor care au interacționat cu mesajul scris de fiul Președintelui Statelor Unite ale Americii.

„Cum îndrăznești să faci asta? Distribui un mesaj vechi de un an, într-un moment ca acesta?” A fost o altă reacție adusă contra lui Trump Jr.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri