Donald Trump s-a răzgândit cu privire la anularea Convenției republicane și o va organiza în Carolina de Nord

Data actualizării: Data publicării:
Presedintele Donald Trump sustine o conferinta de presa la Casa Alba
Foto: Guliver / Getty Images

Președintele Donald Trump s-a răzgândit din nou în legătură cu Convenția republicană în cadrul căreia urmează să fie desemnat oficial candidatul partidului în alegerile prezidențiale din noiembrie. Trump spune acum că vrea să primească nominalizarea partidului în Carolina de Nord, acolo unde fusese ea inițial stabilită înainte de a fi mutată în Florida, după care anulată, pe fondul temerilor cu privire la răspândirea noului coronavirus, relatează CNN.

„Voi fi în Carolina de Nord, iar asta e un lucru foarte important pentru că avem aici foarte mulți delegați și va exista un proces de nominalizare. Sunt foarte onorat să facem asta în Carolina de Nord”, a declarat Trump.

Președintele a spus că va dezvălui mai multe detalii în cadrul discursului său, inclusiv locul specific în care va avea loc evenimentul. Anunțul vine la doar câteva zile după ce planurile de a organiza convenția în Florida, la Jacksonville au fost anulate. Anterior, convenția ar fi urmat să aibă loc tot în Carolina de Nord, la Charlotte, însă a fost mutată după ce guvernatorul statului și-a exprimat îngrijorarea cu privirea la răspândirea coronavirusului.

Editor: Adrian Dumitru

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri