Donald Trump va organiza în plină pandemie o petrecere cu 400 de invitați în interiorul Casei Albe

Data publicării:
donald trump casa alba
Foto: Profimedia Images

Donald Trump va organiza o petrecere electorală în seara votului, la Casa Albă, la care sunt invitate peste 400 de persoane, scrie The New York Times, potrivit Mediafax.

Petrecerea a fost mutată de la hotelul Trump de pe bulevardul Pennsylvania, locul iniţial ales de campanie, în parte din cauza regulilor pentru combaterea coronaviruslui din Washington DC care interzic adunările a mai mult de 50 de persoane în interior.

Acum, ceea ce iniţial era de aşteptat să fie o mică adunare în camera de est, s-a transformat într-o mare petrecere interioară, cu câteva sute de invitaţi.

Evenimentul poate ridica semne de întrebare cu privire la siguranţă, având în vedere că coronavirusul se răspândeşte mai uşor în spaţiile interioare.

Eveniment din 26 septembrie pentru nominalizarea judecătorului Amy Coney Barrett la Curtea Supremă, la care oamenii au fost grupaţi împreună atât în ​​interior, cât şi în exterior, în Grădina Trandafirilor, a fost considerat pe scară largă de către experţii din sănătate ca un punct de răspândire a virusului.

New York Times a contactat mai mulţi oficiali care se ocupă de aripa respectivă din Casa Albă, dar aceştia nu au răspuns la solicitările pentru comentarii.

Staff-ul de campania al candidatului democrat Joseph Biden a anunţat sâmbătă că acesta se va adresa naţiunii în noaptea alegerilor din Wilmington, Delaware.

Editor : R.K.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri